Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Traumeterapi i et tillidsfuldt rum

Din vej mod heling og frihed

Som din dedikerede traumeterapeut er jeg her for at guide dig gennem rejsen mod indre heling og frigørelse. Traumer kan veje tungt på sjælen, men med min ekspertise og støtte kan vi sammen bryde de emotionelle lænker og genopbygge dit indre fundament.

Mit fokus er på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan udforske dine oplevelser og følelser uden frygt. Gennem evidensbaserede metoder og terapeutiske teknikker arbejder vi sammen om at afdække og bearbejde de traumatiske oplevelser, der har sat spor i dit liv. Jeg tilbyder traumeterapi her i min klinik i Odense, hvor jeg har mange klienter fra hele Trekantområdet og Fyn, herunder Svendborg.

​Sådan hjælper traumeterapi

Traumeterapien, jeg tilbyder, bliver altid tilpasset til de unikke behov, som er hos den enkelte, og vi bevæger os i dit tempo. Vi udforsker ikke kun de dybe rødder i traumet, men vi arbejder også aktivt på at styrke dine ressourcer og mestre strategier til at håndtere livets udfordringer.

Traumeterapien fungerer som individuel terapi, hvor jeg som selvværdsterapeut hjælper dig med at se din situation i et andet lys ved at belyse de uhensigtsmæssige mønstre, der lige nu præger dit liv. Dette kan fungere til behandling af flere forskellige former for traumer og chok, herunder PTSD.

Mit ønske er at hjælpe dig med at bryde med fortidens byrder, genopdage din indre styrke og opleve livet med en nyfunden klarhed og lyst.

Kontakt mig og tag det første skridt mod kontrol over traumet

Hvis du ønsker at tage det første skridt mod en tilværelse, hvor du tager kontrol over dine traumer – og ikke omvendt – så er jeg klar til at høre fra dig. Så kan jeg fortælle dig mere om mit arbejde med traumeterapi, og du kan få lov til at vurdere, om det lyder som noget for dig.

Kontakt mig her

Du er mere end velkommen til at kontakte mig direkte ved at ringe på 71 46 69 22 eller udfylde formularen.

Jeg ser frem til at høre fra dig og skabe en skræddersyet forløb, der opfylder dine behov og ønsker.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Dalumvej 94, 5250 Odense

Klik her for rutevejledning

CVR: 42851973

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 46 69 22

E-mail: kontakt@mara-c.dk

Åbningstider

Mandag - søndag: 12.00 - 20.00