Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Styrk forholdet og genfind gnisten med parterapi​

Jeg har hjulpet par på hele Fyn

I min praksis som sexolog & terapeut tilbyder jeg parterapi til par, der ønsker at udvikle og styrke deres forhold. Parterapi er ideel for jer, der står over for udfordringer som frustrationer, aftagende intimitet, kommunikationsproblemer eller andre faktorer, der skaber afstand i jeres forhold.

Du finder min praksis på Dalumvej 94, st. i Odense. Her har jeg hjulpet mange par med parterapi. Udover Odense kommer der også mange kærestepar fra Svendborg og resten af Fyn.

Jeg laver skræddersyet samtalekort til par, der fører til større intimitet og sårbarhed.

En investering i jeres fælles fremtid

Målet med terapien er at hjælpe jer med at genopdage den gnist, der oprindeligt bragte jer sammen. Vi arbejder med at lære jer at respektere og acceptere hinandens forskelle, behov og ønsker. Det handler om at genskabe den forståelse og kærlighed, som var så tydelig i begyndelsen af jeres forhold.

Gennem samtaler og øvelser tilpasset jeres unikke situation, vil vi sammen undersøge, hvad der kræves for at bringe mere mental og fysisk kærlighed, respekt og accept ind i jeres dagligdag. Vi fokuserer på at forbedre jeres kommunikation, forståelse for hinanden og evnen til at løse konflikter på en konstruktiv måde.

Parterapi er en rejse, hvor I sammen kan udforske og styrke jeres forhold. Det er en investering i jeres fælles fremtid, hvor I lærer at navigere i udfordringerne og bevare kærligheden og forbindelsen mellem jer.

Book en tid til parterapi

Tag dit forhold seriøst og kontakt mig allerede i dag angående parterapi. Jeg tilbyder altid en gratis 20 minutters indledende samtale. Ring til mig i dag eller skriv til mig via min kontaktformular, så vender jeg altid tilbage.

Kontakt mig her

Du er mere end velkommen til at kontakte mig direkte ved at ringe på 71 46 69 22 eller udfylde formularen.

Jeg ser frem til at høre fra dig og skabe en skræddersyet forløb, der opfylder dine behov og ønsker.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Dalumvej 94, 5250 Odense

Klik her for rutevejledning

CVR: 42851973

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 46 69 22

E-mail: kontakt@mara-c.dk

Åbningstider

Mandag - søndag: 12.00 - 20.00