Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Få et liv i balance​ - besøg en selvværdsterapeut

Jeg kan hjælpe dig til et større selvværd

I en verden, hvor vi konstant møder forventninger fra familie, venner og samfundet, kan det være en udfordring at opretholde et sundt selvværd. Som selvværdsterapeut uddannet ved Joan Ørtings Uddannelser A/S er mit mål at hjælpe dig med at udvikle et stærkere selvbillede og en dybere selvkærlighed.

Som sexolog & selvværdsterapeut ved jeg, at det handler om at se dig selv som det hele og unikke menneske, du er, fri fra andres forventninger og krav. Fra min praksis i Odense har jeg hjulpet mange med at få et bedre selvværd. Også folk fra omkringliggende byer, såsom Svendborg og resten af Fyn.

Sammen genopbygger vi din indre styrke

Et godt selvværd er fundamentet for et lykkeligt og balanceret liv. Mange af os kæmper med selvrespekt, selvkritik, og vanskeligheder ved at sætte egne behov først. Disse udfordringer kan forstærkes, hvis du har oplevet fysiske, psykiske eller seksuelle krænkelser. Som selvværdsterapeut tilbyder jeg et trygt og støttende rum, hvor vi sammen arbejder med at genopbygge din indre styrke og selvværd.

Gennem samtaler og øvelser vil vi udforske dine tanker og følelser, identificere negative mønstre og erstatte dem med positive affirmationer og adfærd. Du vil lære at respektere og prioritere dig selv, at forstå og værdsætte din unikke værdi og i sidste ende få et bedre selvværd.

Sammen skaber vi en vej mod et liv, hvor du ikke blot overlever, men trives. Hvor du ikke længere føler behovet for konstant at tilpasse dig andre, men kan stå stærkt i din egen identitet. Det er en rejse mod et liv, hvor du kan elske og acceptere dig selv fuldt og helt. Jeg tilbyder også individuel terapi.

Book en til hos en selvværdsterapeut og start din rejse i dag

Jeg tilbyder altid en gratis 20 minutters forsamtale, hvor vi finder ud af, hvordan en selvværdsterapeut kan hjælpe dig til bedre selvværd. Kontakt mig i dag, enten ved at ringe eller ved at udfylde min kontaktformular.

Kontakt mig her

Du er mere end velkommen til at kontakte mig direkte ved at ringe på 71 46 69 22 eller udfylde formularen.

Jeg ser frem til at høre fra dig og skabe en skræddersyet forløb, der opfylder dine behov og ønsker.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sexolog og selvværdsvejleder Mara Chilombo

Dalumvej 94, 5250 Odense

Klik her for rutevejledning

CVR: 42851973

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 46 69 22

E-mail: kontakt@mara-c.dk

Åbningstider

Mandag - søndag: 12.00 - 20.00